Ahahgshrbbr Kizlar nst kagidindan anlayan var mi nasil bir sey hangisi sanci veya sanfi oldugu nerde yaziyor hic bkr sey anlamadim
BBusraa Ahahgshrbbr en son 3.5 sene önce girmiştim de henüz bunda daha girmedim yanlış hatırlamıyorsam kalp atılı gibi ritimler vardı onların altında yazıyordu sancı değeri ☺️
Selim_Alparslan Ahahgshrbbr canım 0-100 arası olan sancı değeri sanırım 🤔 bende ilk kez 30. Haftada girdim fakat doktoruma verdim hiç bakmadan da şimdi nette araştırdım tahminimce öyle 🤔
Seyhan34 Ahahgshrbbr bir bölmede bebeğin kalp atışları ölçülüyor alt tarafta 0 ile 100 arası olan bir yerde de sancılar var kalp atışına göre daha düz ilerler sancı geldiğinde yükselir 100 e kadar ulaşır o çizgiler
Ahahgshrbbr BBusraa bana doktor sancin yok dedi normalde bakiyorum bu kagittan gercekden hic bir sey anlamiyorum 2 ayri bolme var ustekimi alttakimi anlamadim :/
ilkim19 Ahahgshrbbr üstteki bebeğin kalp atışı alttaki senin sancıların orda zaten değerler var 0 dan 100 e kadar
Ahahgshrbbr Selim_Alparslan valla ne degisik seyler var ya insan tip okusa bosuna okumuyor yeminle ne adam akilli yazi var ne de baska bir sey artik Allahu alem devam ediyoruz
Vethekelif Bir alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışı dağ gibi yükselip iniyorsa sancın var düz seyrediyorsa asagılardaysa hep yok.