Caglaikndz 1 aylık hamileyim yaklaşık 5 gündür düzenli olarak sabah 8 akşam 6 ya kadar süren şiddetli baş ağrısı çekiyorum migren yanında hiç bişey. Aynı durumu yaşanlar oldu mu😩🙄
Bettby Caglaikndz oldu cnm benim hala birgun aralıklı ağrıdığı oluyor, ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı bu mahvetti beni ama katlanıyoruz napalım yavrular için.. 🤲🏼😊
Melike26 Caglaikndz nane yağı al canım aktardan başına sürüp bağla, yada kolonya ve karabiber döküp döküp bağla ben iki yolla 5. Ayımı bitiriyorum. Gerçekten dayanmak çok zor ama mecburuz. Allah şifa versin
Caglaikndz Bettby madem ondan kaynaklanıyor başa gelen çekilir 🙈 Rabbim hepimizin ağrılarını hafifletsin 🙏🏼❤️
Melike26 GmysRmzn evet migrenim var zaten normalde 3 gün geçmiyor bi ağrı girdiğinde. Bazen acile gidip serum taktırıyorum
GamzeCan Caglaikndz bende de oldu hamileliğin başlarında canım kafamı soğuk duvarlara koyuyodum😏 sende buz falan koy iyi geliyor
eserekli bnde 4 haftalıgım düzenli birsekilde sol tarafım agrıyoe hiç başım agrımaxdı iştah kesildi normalde yemek yemegi cok seven biriyim