Brgmde Kızlar buhafta başladı alt karnımdada ağrı var bacaklarım ağrıyor falan burnum kapanmaya başladı aynı ilk trimesterdaki gibi bide hiç uykum yok ya cok sıkıntı eskiden 10 da uyurdum
Yasmin444 Brgmde benim gebelikten değilde kızıldan dolayı uyuyamıyorum pişik olmuş uyutmuyor rabbım sizinde yardımcımız olsun
Ayshababy Brgmde 12 haftamdayim uyamiyorum son 3 gündür mide bulantimi uykuda hisediyorum kalkiyorum açlık hissi geliyor gece gece 🥲
Sevzercsknr Brgmde siz bide 35 . Haftalarda görün uyumayı sıfır uyku bebek hareketleri sırt ağrısı dönememe vs hahahha tünelin ucu bombok 🤣
Starkmama21 Brgmde 23 haftalığım bende uyuyamıyorum çok şükür biryerim ağrımıyor ama uyku sorunu çekiyorum
zge13 Brgmde güzelce uyumuştum 4.30 dan beri bende de yok hayır sebepten yok aslında herkes horluyo belki de o battı 😂 22. Haftadayım henüz daha erken aslında o kadar uykusuzluk olacak ne varsa anlamadım bende 😫
191084 zge13 Brgmde yanlız deılsınız cok kotu bısı uyuyamamk pskıyatrıye bıle gıttım ama faydası olmafı pek cekcez bellıkı doguma kadr
Merve-metin Brgmde 27+5 asla uyuyamıyorum sabahları da uykusuz işe gidiyorum akşam serviste biraz dalarsam ancak o yatağa girdiğim gibi uyku kaçıyor bebekte hareketli bide oda uyutmuyor şimdiden böyleysek yolun sonu bayağı zorlayacak belli ki 🥺