busracarka İyi gecelerr uyanık olan ve bilen varsa 11 haftalık hamileyim her gece 5 gibi kabus görüp uyanıyorumm çalıştığım için gün boyuda uyukluyorumm bu durumu yaşayan var mı ?? 🙄😞
Nursen21 busracarka Canım normaldir Bende o gün tvde birşey izlesem yada üzgün olsam vs. Benzeri birşey olsa hep uykularıma giriyor Hamileyken insan daha hassas oluyormuş Bu yüzden birşeyler oku yatağa girince ayetel-kürsi oku kısa sureler oku
NurDemir Ben de bir ara her sabah evin içinden gelen garip seslerle uyanıyordum.Halbuki evde yalnızım gürültü yapacak kimse de yok ama her sabah çat diye bir ses geliyordu ve öyle uyanıyordum.dua okuyup yatın,o şekilde uyandığınızda da yine dua okuyarak uyandığınız yönün tersine doğru yatın.felak,bas,ayetel kürsi
busracarka NurDemir bende esim geç geliyo diye erkenden yatıyorum ama evden hep bi tıkırtı geliyo sanki okuyorum dua edip yatıyorum bu seferde gece uyanmaları baslıyo 😧🙄😞😞
Nursen21 busracarka onlar melekler kadar temizler çünkü bizim gibi her türlü işten anlamıyorlar malum 😅🤰🏻
NurDemir @busracarka canım ben öğrenciyken tek yaşıyordum tv karşısında yatardım,ışığı kapatır tvnin sesini kısar onun ışığında yatardım,arada uyandığımda da televizyonu görünce kafam dağılırdı korkmazdım.istersen bir süre öyle dene o şekilde seslere de çok takılmazsın.