1Gunes Reglim bugun 6.gün gecikmesinin kadın doğum acile gittim doktor alttan baktı kese yok rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve çarşamba günü gel dedi, rahim duvarın kalınlaştı ise regl olmam yakın mı anlamadım ben hiç bişey
Eldgrn 1Gunes kan bakmadılar mi? Bildiğim kadariyla yani doktorumun dediğine göre rahim ya gebelik için yada adet olunacağı vakit kalınlaşırmış
zge13 1Gunes acilde gebelik testi yapmazlar sana yardımcı olmaya çalışmış ama yapılmayan bir uygulama gebelik alameti olarak gördüğü için test verebilmen için bir haftayı doldurduktan sonra gelmeni söylemiş sadece ama şüphesi o yönde demek inşallah hamilesindir 1 haftalık gecikme fazla bence de ☺
Imasleeper 1Gunes bende hormon testi yaptırmak için gitmiştim ve adet olamamıştım günüm geçmişyi doktor alltan muane etti rahim duvarın kalın ya adet olacaksın ya bebek var kese yok dedi. Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim değerim 23 dü
Elamomy 1Gunes rahım hamileyken kalınlasıyo dedı bana doktor 3 gun sonra kese gördük Sen kan ver beklemek ıstemıyosan Yoksa günü beklıceksın
1Gunes Eldgrn kan bakmadı doktor çarşamba sabah gel dedi . Alttan muayene etti kese yok gebelik gözükmüyor dedi
Eldgrn 1Gunes Kan bakiyorlar normalde gittiğinde bence kan işte gebelik varsa bile beta değeri belirli bir seviyeye gelene kadar kese de bebekte gözükmez bu sebeple kanın önemi var hatta verebilirsen yarın saglik ocağından kan ver en azından Çarşamba günü sonuç çıkar öyle daha iyi olur doktorla görüşmen
1Gunes Eldgrn ya asm ye gidemiyorum eşim 24 sa nöbetçi oglum 21 aylık ve halilye soğuk burnu akıyor peşimde sürüklemek istemiyorum mecbur çarşamba gününe bekleyeceğim
1Gunes zge13 yani plansız gebelik olmuş olacak oğlum henüz 21 aylık eşim korunuyordu ve cidden baya bi gerildim plansız olduğu için
Guzelanne56 1Gunes rahım duvarı hem regl zamanı kalınlaşır, hemde bebegın kesesı oluşmadan önce kalınlaşır. Afet gününüz gelmedıyse beklemenız daha doğru ama dıger türlü hcg bakbılırdı. Aksı halde zaten gebelık olsa bıle 5 haftadan önce bısey göremez ultrasonda kan rakını gerekır
1Gunes Guzelanne56 ultrason dan değil alttan muayene oldum bende çarşamba günü doktora gidicem doktor çarşamba,sabah gel dedi
Betulceeblog 1Gunes Benimde sizin gibi gecikmemin 6.günü gittim acile beta çıkmadı ama regli de olmadım ne yapacağımı bilmiyorum :(
1Gunes Betulceeblog bende bu sebeple gittim ama karnım su an sancılı gibi belimde ağrımaya başladı acaba havalardan mi böyle oldu bilemedim bende de gebelik yok alttan muayene oldum
Betulceeblog 1Gunes Bende anlamadım hsg çektirdim 2 ay oldu geçen ay da böyle gecikti bu ay da normalde günü gününe olurdum hiç gecikmezdi neden böyle oldu anlamadım ya daha çok stres yapıyorum şimdiye çoktan adetim bitmesi lazımdı :(
1Gunes Betulceeblog ay bende geçen ay 3 güm geciktim bu ay 6 gün geçiktim neden oldu anlamadım size tarlusal başlamadı mı doktor
Betulceeblog 1Gunes Acile gitmiştim kan verdim sadece tekrar gitmedim keşke gitseymişim. O dediğiniz adet sökücü müdür nedir ?
1Gunes Imasleeper oo maşallah benim oğlum 21 aylık henüz eger hamileysem plansız bir gebelik olacak eşim korunuyprdu oysa ki bana ilacı bıraktırdı eşim kendinden çok emin hamile değilsin diyor 🤣