Sedefffff İyi geceler kızlar,ultrasonda bebekler 300 gr eksik ya da 300 gr fazla çıkabiliyormuş,bebeğinizin son ultrason kilosu ve doğumdan sonraki kilosunu hatırlayabilen var mı ? Genelde herkeste bu şekilde mi oldu merak ediyorum.
mlkkk Sedefffff oğlum ultrasonda 3350ydi doğum kilosu 3300dü 50gr eksikti ama kimindir fark daha fazla oluyor gerçekten
Aselbelinay Sedefffff benimde ultrasonda 3650 falandı ertesi gün doğum yaptım ve kilosu 4195 çıkmıştı
Melikekrky Sedefffff 39 haftalıkken 3800 dü 39+6 da doğum yaptım 3910 gr doğdu suan 22 günlüğüz 5 kilo
Aselbelinay Nutellamm tek doktorla kalmayın ultrasonlar yanıltıyor çok kafanıza takıp stres yapmayın ki bebeğiniz de sizde kötü etkilenmeyin doktorlar yeme içmeyle alakası yok diyor ama bence var ben bu son hamileliğimde sürekli kefir ceviz fındık vs tükettim onların çok fazla faydasını olduğunu düşünüyorum
Guzelanne56 Sedefffff 2190 gr demıstı oğlumda 1885 gr doğdu ortalama olarak 300 gr yakın fark oldu ben böyle bı tecrübe yasadım o yüzden ultrason kılosuna tam anlamıyla guvenmıyorum rksık fazla çıkıyor
Melikesahn Melikekrky peki size baştan beri sezeryan olma ihtimalinizi söylüyor muydu kilodan dolayı ?
zge13 Sedefffff benim biri 100 gram altı geldi biri 200 gram ödemi de gidince biraz daha minnoş oluyorlar. Sağlıklı olduktan sonra kilosu toparlanıcak bir durum hızla alır ☺