gezentianne Melekkaraa Iı ıhh çok fazla var lina alin mina lena arya alya asya parla duru derin doğa defne deren bunlar o kadar çok ki🙈
crazyymom Melekkaraa okula başlayınca en az 5 tane adası olur, herkes lina,asıl,bilmem ne vs vs hep aynı isimleri koyuyo
Yogurtlupilav crazyymom Oğlumun okulunda elini sallasan 3 er tane Zeynep Ada Defne Mavi Asya ya çarpıyor. Benim küçüklüğümde “Merve” ismi de aşırı popülerdi, sınıfımda bile 3 tane merve vardı. Herhalde bunlarda dönemsel.
crazyymom Yogurtlupilav aynen bende hic sevmem o bilinmedik farklı isim arıyorum kızıma oglumada öyle koydum bence okulda kolay kolay çıkmaz adasi
Melikeakkc Yektaruken Ankara’da çok tatlı minnoş esmer siyah uzun saçlı 1’67 benim boyum benden kısa çeneme denk geliyordur ama 😂 sonuçta genetik fiziğini sizlerden alacak çocuk ama kişilik olarak tatlı birisi 😇
Yektaruken Çok sevindim :) az önce kontrolden geldik doğum pozisyonunu almış bana dua edin 38. Haftaya girdim evet fiziksel olarak bize çekmiş 😂boyu uzun kilolu bal yanak rabbim sizinde sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🙏