sezerats Zakine baby turco ile başlamıştım oğlumda sleepy, bebem natural, molfix, goon hepsini denedik molfixle yola devam ediyoruz, kızım için de başlangıç olarak molfixi tercih ettim, duruma göre birlikte karar vereceğiz 😇
12nur_ babyandmom__ sl babyandmom__ sleepy bence hic tabsiye edilmemis bir bez henüz ben kullanmadim ama çevremde kullanan opdu ve hic memnun kalmadiklarini söylediler bilgin olsun canım çünkü çok sızdırıyomuş
tugbaugur Zakine Prima, sleepy, baby turco, goon market bezleri hepsini denedim Molfix ve goon ne taşırdı ne pişik yaptı molfixle devam ediyoruz tavsiye ederim
Silanur Zakine cnm molfixin yeni doğan için olanini al derim pure soft serisi çok güzel ben kızımda onunla başladım hiç pişik yaşamadım hala da molfix kullanıyorum Bi kez sleepy aldim hiç memnun kalmadım tasiriyor birde muşamba gibi molfix prima kadar pahalı da değil prima da aldım Bi kez o da cok parfumsu koktu bence en güzeli molfix💕
Annelikmghb Zakine ben molfix aldim bezini ıslak mendilini cok araştırdım gercekten cogu kisi cok memnun