Bebebebe Hamilelif 2 saati aşkın devsm etti en son uykuya daldım ve hala devam ediyodu tekme olduğunuda ayır edebiliyorum bide. Kaburgama saplanıyo sanki🤕
Buse1907 Bebebebe Bende öyle düşünüyorum ama kime sorsam hıçkırıktır dediler. Ama oraya kocaman bir kalp koymuşlar tık tık o atıyordu sanki. 😊
Siblss Bebebebe 30. Haftadayız 20 .hftadan beri hiç durdugunu görmedim ne gece ne gündüz ama doktorum hareket berekettir der hep o yüzden mutlu oluyorum ❤️Çok hareketli diye amuda filan kalkıyo sanırım erken doğum riskim bile var artık yürümem yasakmış
Gizzy @Bebebebe Ben de 33 haftalığım ve neredeyse 10 gündür böyle. Hatta hiç uyumadığını düşünmeye başladım. :) Doktor hareket ediyorsa iyidir, korkma biz hareketsiz bebekten korkarız dedi.
Bebebebe Gizzy ama çok fazla harekette de doktorunuza bildirin diyodu bazı yerlerde. Hani böyle anormal olduğunu hissettiğinizde O yüzden endişelendim. Kaburgama saplanmadığı sürece harket etmesi hoşuma gidiyo😊
mrwt157 Bence de hıçkırık tutmuştur bebişinizi sürekli ve düzenli hareket uzun sürdüyse hıçkırıyor olabilir diye düşünüyorum 🤔
Cemreemine Bebebebe valla anca zipliyo degisik hareketler yapiyo kuzum yuzunu bile gostermiyo bizimki dusun 😁