Esracim01 Kızlar magnezyum değerim baya düşük çıkmış. Zaten kasılma ve karıncalanma kramp tarzı şeyler yaşıyordum tahmin etmiştim düşük olduğunu. İlginç olan Osteoc*re’in magnezyum-kalsiyum- d vitamini formunu kullanıyordum işe yaramamış. İshal yapmayan, magnezyumu düzelten kullandığınız veya yediğiniz şeyleri tavsiye ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🌸🌸🌸
Himommy Merhaba ben geçen hafta magnezyum testimde sonucum gayet yeterli çıkmıştı ben sağlık ocağında yazdırdım magnezyum 365 mg lık yazmıştı doktor sabah akşam içiyorum değerim gayet güzel size de tavsiye ederim
Sedefffff Ben özel hastane takipliyim magnimore plus kullanıyorum,uyurken bile bacaklarıma kramp giriyordu çok şükür kurtuldum düzenli kullanımda etkili bir ilaç,doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.
Aycaunalsimsek Özel hastane takipliyim, doktorum bana magvital 365mg verdi, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok ta memnunum bende herhangi bir yan etki yapmadı. Kullandığımdan beri bacak ve kasık kramplarım ciddi şekilde azaldı, rahatladım