Melikekrky canimbebegim0909 6 haftalık beta hcg 100 du kimyasal gebelıkti 5 gün kanamam sürdü kanama bıttı 20 gün sonra hamıle olduğumu öğrendim suan 22 günlük bebegım var üstüne hamıle oldum adet görmeden
Melikekrky Caglacolak5237 hayır o kımyasalı düşürdüm onun üstüne hamile kaldım şubat ayıydı ogrendıgımde 22 gün önce de doğum yaptım
canimbebegim0909 yuksell07 hamile kalmak için herhangi bir yumurtlama testi yaptınız mı yoksa düşük kanamanız bittikren sonra düzenli ilişkide mi bulundunuz acaba bir mahsuru yoksa sorsam ❤️❤️
canimbebegim0909 kubranur2538 maşallah size o kadar özendim ki inşallah bir sıkıntım yoktur da ben de aynı duyguları yaşayabilirim ❤️
Nese21 canimbebegim0909 hamile kalmak mumkumdur ben dusukten iki hafta sonra hamile kalmışım..şimdi 18 haftalik hamileyim
Zeyneptekin1 canimbebegim0909 3 ayda 3 defa düşük yaptım. İmkansız denilen şeye inanmayın.allah verir de alır da. gönülden sabırla duayla isteyin rabbim her zaman seninledir bunu unutma . Hayırla sağlıkla tekrar nasip etsin sana da bana da isteyenlere de ..
Smile0 canimbebegim0909 Doktor kontrolüne gittiniz mi parça kalmış mı diye. Gebelikte beta nasıl yavaş yavaş yükseliyorsa kayıp olduğunda da yavaş yavaş düşme olur kaç gün oldu size bilmiyorum ama 1 hafta yada 10 gün sonra betanıza baktırın. Bunları doktorun söyler zaten. Geçmiş olsun🌸
canimbebegim0909 Smile0 evet şimdi kontrolden geldim tertemiz olduğumu söyledi bir adet görmemi önerdi onun dışında dediğiniz gibi hormonal olarak test yapsam yine hamile gözükürmüşüm ama heyecanla hamile kalmayı umuyorum ❤️
Dibamm canimbebegim0909 rahim toparlanmissa zaten hemen olyor çünkü temizleniyor bende kürtaj oldum 9 haflatik bebeğin kalp atışı yoktu 6gun normal rgl gibi oldum kanama bitti bir ay geçtikten sonra hamile kaldım ama piskoljik olarak toparlaman lazım çünkü çok etkiliyor
Erkekannesiiiii canimbebegim0909 16 Nisan’da dusuuk yaptım 28 Nisan’da ogluma hamile kaldım adet olmadan
Erkekannesiiiii canimbebegim0909 canım hiç dert etme rabbimin dediği oluyor şu an 32 haftalık olduk bile