beysenyil Eşim ve oğlum bebeğin ismini Gökçe koymak çok istiyorlar. Bende iki isim olsun istiyorum Gökçe ismine uygun isim önerileriniz var mı 🙃 Ben Aden Gökçe veya Gökçe Mira düşündüm ama yeni farklı yanına uygun isim olursa onu değerlendireceğim ❤️
Poncikler beysenyil arada belki banada fikir veren olur ben erva isimini istiyorum yanına bulamıyoruz kızım bahar diyor eşim Feyza yada Kevser diyor ama erva ismine çok uyumlu değil sinirlerim çok bozuldu 32haftalik olduk ama kızımın adı netleşmedi
Byrmm beysenyil gökçe mira güzelmiş canım. Meva isminide düşünebilirsin anlamıda çok güzel yakışır hemde
melike1-2 @beysenyil çok seviyorum Gökçen-Gökçe isimlerini bende bebeğime Gökçen koymayı düşünüyorum 🦋 Bilge , Asel , Umay olabilir 🌸
gizemmege beysenyil yaa bizde Gökçe koyacağız postu görünce içim ısındı yzmak istedim 🥰 2. Bir isim düşünemedim Gökçe tek başına fazlasıyla enerjik ve deli dolu geliyor 🤗
Poncikler BusraNur01 güzelmiş aslında eşimin seçtiği Kevser ismini begenmeyince beğendiğini koy dedi ama benim içime sinmiyor vicdanım rahat etmiyor babası sonuçta birini eşim birini ben koyum diyorum begense derin erva
Nursenadmnn beysenyil bende Gökçe koyuyorum aynı şekil 2.isim koymak istedim eşim istemedim eğer koysaydım Gökçe Verâ koyardım sana da fikir olsun✨🫶🏻💐