odurozlem gecegunduz kan değişimine göre hesaplıyorum. Rus Çin farklı sonuç verebilir. Burda baba ve anne farklı yıllar söz konusu aynı aya denk geleceği zaman bir şey söylenemiyor veya ikiz olacağı durumlar vs o yüzden 95 ben bu işi parayla yapmıyorum yapan var evet . Şu an çok istek geldi bakicam eğer burdan da güzel dönüşler alırsam sayfa açıp ordan bakicam talep çok olunca işe dönüşür ister istemez kendi bebegimi de bu hesaplamaya göre öğrendim:) çevremde herkese yaptım bir kez yanıldım bence o da geç dollenmedir diye düşünüyorum.
gecegunduz odurozlem anladım 😇baya tutturmuşsunuz ama bence mesela cinsiyeti belli olan anneler burada çok fazla onlar yazarlarsa bakalım içlerinden yanlış çıkacak olur mu ay merak ettim şu an 😀bir defa yanıldım diyorsunuz helal olsunnnn
odurozlem gecegunduz valla 15 kişiye baktım bu gece PC nin şarjı bitti excelden hesaplıyorum yarın devam edicem bu kadar istek gelir bilmiyordum :) Cinsiyetini bilenler yazsın daha iyi olur en azından doğru yanlış beklememis olurum 😄 insta mi açsam acaba bilemedim
gecegunduz odurozlem ayy aç burdan da paylaş takip edelim 😅yada başka bir başlık açıp cinsiyeti belli olanlar toplaşın diye sonra yazarsınız istediğiniz tarihleri vs cok fazla doğru sonuç alırsanız instagram hesabı açarsınız bu şekilde tahmin yapan çok hesap var ücretli yapıyorlar hemde çoğu
Fatmauzun_ odurozlem 05/09/1999 anne 11/11/1997 baba Son adet 10/12/2022 bu diğer coxugumun 05/09/1999 anne 11/11/1997 baba 02/04/2024 son adet Bu da şimdi ki hamılelıgım ıkısının cınsıyetı bellı bakalım bılecekmısınız