Y134 arkadaşım kan değişimi diye bir olay var doğum tarihine göre tahmin etmek mümkün zaten yüzde 100 değil yüksek olasılıkla hemen sana şöyle özetleyebiliriz. Kadınlar her 3 yılda bir ,erkekler de 4 yılda bir kan değişimi dediğimiz kan tazelenme olayı yasar. Gebelik olacagi zaman bebekler de Cinsiyetini kanı en taze olan ebeveynine göre secer. Büyük olasılıkla tutar diyorum . Çünkü tutmayan durumlar da var mesela her ne kadar aynı yaşta olmasa da anne baba değişim yılları 3 ve 4 olduğu için ister istemez bir dönem aynı yıla denk gelebiliyor 12 yılda bir gibi. Bu dönem oluşan gebelikte cinsiyet neye göre seçilir bilinmez. İstersen bunla ilgili bilimsel mi değil mi araştırma yapabilirsin. Ben yine diyorum önce Allah sonra doktorlar bilir biz burda yüksek olasılıkla tahmin yapıyoruz. Ne karşılığında para aldım ki eğer bu işe dönüşecek ise zaman veriliyor emek veriliyor Hesaplama da alınabilir. İnan bana fetal dna testi yaptırıp doğru sonuç verdiğim insanlar da oldu sırf kocası ile kan değişimi denk geldiği için tutmadi diye ortalığı karıştıran senin gibi fitne sokan da oldu. İstediğinizi düşünün elinizde ki telefonda yeterince akıl mevcut. Araştırın KAN DEĞİŞİME GORE CİNSİYET NASIL hesaplanıyor öğrenebilirsiniz. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp