Elis27 Ahmetb evet cnm evet biraz kendinden emin çokta tahmin yaptıran var ondan galiba yoksa bakardı parası ile değil mi fark eden bişi olmayacakki nerede yaşadığının ne önemi var
Ahmetb Elis27 Yani hadi dese 250 TL euroya çevirerek verirdim ama 40 euroda çok yani zaten haftaya pazartesi günü detaylı ultrason var ona 85 euro verecem 40 versem çok gider valla canm bi 40 da bana abartili geldi 40 euro suan 1.457,54 TL oluyo
Fatmauzun_ Ahmetb hangı sayfa o kadar para mı verılır tahmıne sacmalamayın benım akrabam ınsatgramda 100k takıpcısı olan bı sayfaya baktırdı kendınden emjn sekılde erkek dedı ama kız dogdu
Elis27 Ahmetb çok aşırı fazla demiş boşver bana 250 lira çok fazla gelmemişti ben baktırmistim gerek yok o kdr fazlaya orda ayrıntılı USG de pahalı değilmiş Türkiye’de de en uygun o civarlarda çok daha pahalı yapan yerlerde varmış
Ahmetb Fatmauzun_ Cinsiyet tahmini yaziyo instagraminda kalp var bencede ya iyice saçmaladı engellerse engellesin napim zaten oğlumda birine sormuştum kız dedilerdi hep oğlan oldu simdikinide erkek derler kızım olur
Newmom180605 Elamomy merhaba bana da bakar mısınız küçükken bir tahmin yürütmüştünüz hala aynı tahmin mi ediyorsunuz merak ettim ☺️
Ahmetb Elis27 Aynen öyle pazartesi gününü beklerim daha iyi herkez para kazanmanin yolunu bulmuş öylelikle
gecegunduz Elis27 😂😂bilemiyorum değil heralde sen bir diğer çocuklarını da dener misin ya 🧐😮bakalım ne çıkıcakk