Cihangir09 SEVGiLiAnnesevgi bebeğin cinsiyetini tahmin edebilecek hiç bir görüntü yok burda biri bacak kemiğinin resmi ikincisi sanırım başı üçüncüyü hiç cozemedim ama bunlardan asla kimse bir tahmin veremez üstelik gebelik haftaniz çok ilerde nasıl hiç öğrenemediniz detaylı ultrasona girmediniz mi
SEVGiLiAnnesevgi AnayimBenAna_ vallaha ne sen sor ne ben söyleyim doktor bugün baktı kız dedi asistan doktor baktı hayır erkek dedi 🙃doktor oturdu bacak arasına baktı sonuç belli değil 🤷🏼♀️bu yıl bu zaman da belli değil şaka gibi
SEVGiLiAnnesevgi Emine-tuncfu valla 24 hafta oldu bir kız bir erkek artık ben bıraktım yine bugün konusu açıldı doktor ve asistanı arasında o yüzden merak ettim
SEVGiLiAnnesevgi AnayimBenAna_ 26 hafta ama geç döllenme dedi 24 hafta ile uyumlu dedi sağlında bir soru. Yok şükür ama işte insan merak ediyor
SEVGiLiAnnesevgi Cihangir09 girdim detaylı ultrason da 2 kere girdim kız gibi dedi sonra ara verdik erkek dedi sonra doktora sordum kendi doktorum kız dedi bugün tesadüf hazırlık yaparken asistan baktı biraz erkek bebekler zaten böyle hareketli oluyor falan dedi dedim kız dedi hoca geldi kız erkek derken sonra yer değişti göstermedi dedi
SEVGiLiAnnesevgi AnayimBenAna_ girdim canım iki kere yarım saat ara ile girdim ilk girdim kız gibi dedi ara verdik geldi. Erkek dedi kendi doktorum bu kız dediöyle kabul ettim ne gelirse başımla beraber asla sorun yok ama bugün asistan baktı erkek bebekler böyle zaten hareketli falan dedi dedim kızım olacak adı bile hazır şaşırdı hoca geldi baktılar bu seferde pozisyon değişti bebekte öyle kaldı haftası bugün ister istemez hazırlık yapıyorlar aileler falan o yüzden aceba oldum
odurozlem Kan değişim yılına göre bakayım yuzde 95 doğru çıkıyor anne doğum ay ve yıl baba doğum ay ve yıl son adet tarihi ile bakıp söylüyorum bunu parayla yapan çok ben ücretsiz bakıyorum merak eden varsa bakayım :)
SEVGiLiAnnesevgi odurozlem tek sorun şu ki son adet tarihim normalde 25 Mayıs ama 2 hafta geç döllenme dedi onu nasıl hesaplamam lazım bilmiyorum 26.3 gün ama 24 hafta 3 gün de neye denk geliyor bilmiyorum
seymayalcin odurozlem Ben çok merak ediyorum Benim doğum günüm 05.06.1999 Eşimin doğum günü : 29.08.1994 SAT : 13.09.2024 Lütfen dönüş yapın 🙏
SEVGiLiAnnesevgi elvankut21 banada öyle dedi ananaslı hesaplayalım bilmiyorum yapıyorum düz mantık 20 haftaya düşüyor 😂en iyisi diğer gitmeyi beklemek
AnayimBenAna_ SEVGiLiAnnesevgi Bence sen başka bir yerde iyi bir cihazı olan tecrübeli bir doktora git öğren. Ultrason görüntüsü zaten çok saçma sapan
Neslihan_900 Cuma günü 2 saat ara ile 2 kadın doğum doktoruna göründüm biri kız dedi diğeri erkek bu 100% dedi hangisine inanacağımı şaşırdım valla
SEVGiLiAnnesevgi Neslihan_900 haftası nedir bana da öyle oluyor işte 🤷🏼♀️kıza alışmıştım bugün yine kafam karıştı