rabiayy Venus01 erken gebelik testinde hangi marka o çok önemli. Ben hamile olduğum halde negatif sonuç çıkarmıştı çoğu marka. Kan ver canım. En net orada belli olur
Venus01 rabiayy acilde bakılıyor mu meşgul etmek istemiyorum onları ya bunun için ama bir yandan da çok merak ediyorum.
rabiayy Venus01 canım ben beta baktırmak istiyorum. Test yaptım pozitif çıktı dersen 1 kan alıp bakıyorlar 1-2 saate öğreniyorsun sonucu. Bence pazartesiyi beklemeden ver merak ediyorsan
Venus01 rabiayy az önce yine test yaptım bekledikçe çizgi çıktı başka marka aldım şimdi hepsinde aynı şeyi yaşamam kuruma çizgisi mi sahiden. daha önce yaptıklarımda çıkmamıştı ama.
Venus01 rabiayy bide benim makattan kan gelmeye başladı midem de çok kötü karnım belim her yerim ağrıyor ya çarpıldım sanki elim kolum kalkmıyor. hamilelik böyle bir şeyse eyvah. ben hamile değilsem de bir sorun var kesin acil yolları gözüktü bana🥹🥲
Venus01 o zaman yarın acile gideyim zaten midem de çok kötü ona baktırırken söylerim şüphem var diye, ben acile gitmekten çok çekiniyorum da gerçek acil vakalarık hakkına girmek istemiyorum. doktorlar da çok yoruluyor haliyle
rabiayy Venus01 canım öyle düşünme. Niye meşgul edesin ki. Sonuçta bu da senin acil bir ihtiyacın ve durumun. Bir an önce öğren ki, ona göre hareket edersin
Anneolmak__ Venus01 bunun çok tehlikeli olduğunu biliyor musunuz makattan kan gelmenin acile gitmeniz gerekiyor. Acilen.
Baciko Venus01 makattan kan gelmesi çok başka bir olay kalın bağırsak o tuvalletten çokmu zorladın kendini yoksa makattan kan gelmesi çok önemli
Venus01 rabiayy haklısım işte benim ki de böyle bir ruh hali yarın yazacağım buraya son durumu teşekkür ederim🥹😇🥲
Venus01 Anneolmak__ evet yılda bir kaç kez oluyor artık kolonoskopi yolu gözüktü bana. kilo aldım ve ordaki kaslar artık kaldırmıyor kilomu ben biliyorum yoksa beslenmem de sorun yok.
poyrazmom_ Venus01 bulantılarım 5. Haftada başlamıştı ama ben 3 haftalıkken öğrendiğim için hiçbir belirtim yoktu😬
Venus01 poyrazmom_ benim son adet tarihime göre hamile olsaydım 5. haftadayım ama testlerde çıkmıyor hemen. bekledikçe silik çizgi çıkıyor kan vermeden anlamam imkansız o kadar çok parametre var ki. kimyasal gebelik dış gebelik geç döllenme pms sendorumu pkostan ötürü kanser türleri romatoid faktörler hepsi sebep olabilir, sonuçta olabilir. bir ton şey okudum kafam çorba oldu😂🤩🤭
Venus01 Baciko yok hiç zorlamadım da benim böyle ara ara oluyor hemoroid olduğu için belki büyümüştür ya da bir şey tetiklemiştir onu🥹