1mavi1mor Dennz tecrübem yok ama denilene göre, doktorun verdiği tahmini doğum tarihin neyse ultrasondaki yani, ondan 10 gün öncesi diye okuyorum hep.
Melikeakkc Dennz 37-38 gibi gibi der daha çoook erken bence, ve 38 i de geçmesini isterler garanti olsun diye
Patatess Kesin mi sezeryan olacağı? Ben 36+4teyim hâlâ normal de olabilir sezeryan da bekleyip göreceğiz diyor😅
neslieylul Dennz Geçen sene kızım 38+3de dogdu. Simdi yine bir kızım olacak nasipse onada perşembe gününe gün verdi 38+3e denk geliyor yine. Acil bir durumun yoksa 38 hafta dolmasını bekliyor doktorlar bebeğin gelişimi için
Melamial Acilse 37 acil değilse 38 plus dedi doktorum. Ya 37+4 ya 38+4. Şimdilik iki güne de ameliyat yazdırdı. İlkine gelmesine gerek kalmazsa ikinciye alınacak ☺️
Teacherr Dennz bana tahmini doğum tarihin 20 şubat 10 gün öncesi sezeryan tarihin dedi 10 şubata hün verdi 28 haftalığjm
zge13 Dennz bir kaç kere doğum hakkında soru sorduğumda tahmini doğumun 4 nisan 10 gün öncesine hazırlıklı ol şimdilik dedi eğer sancın olmazsa ya da başka bir durumla karşılaşmazsak tarihin 25 mart şeklinde konuştu. 3. Gebelik 2. Sezeryan