2Princess1Mom İlk kez kullanacağım, eşim yapacak ama dikkat etmem gereken birşey var mı? Doktorum koldan yapmaya başla dedi ama yatarak mı yapmamız gerekiyor? Oturmam mı gerekiyor. İğneyi yan mı tutacak, dik mi tutacak? Korkuyorum. 🥺
Demettemur 2Princess1Mom merhaba birşey soracaktım bende kullanıyorum 18+6 haftalık gebeyim 15:30 da vuramam gereken iğneyi 5 saat sonra vurdum daha doğrusu yoğun bir gündü unuttum birşey olur mu ki?
Burcurella Dirsek ve omuz bölgesinden 4 parmak şeklinde elini koysun ortada kalan kısımın dış tarafına yani kolunuzun içine doğru değil dışına doğru olan kısıma dik bir şekilde batırarak yapılıyor korkacak bir şey yok sadece biraz yakar ve sonrasında morluklar olabilir korkmayın
beyazmelegim 2Princess1Mom acıyı azaltmak için buz aküsünü 2 dakika tutun bölgeyi hissizleştiriyor kolonyalı pamukla uygulayacagınız bölgeyi silip iğneyi uygulayın
2Princess1Mom beyazmelegim Çok şükür atlattım, yaptık arı sokmuş gibi baya bi sızladı ama 5 dk sonra geçti. 20 dkka adamı yalvarttım. Korktuğum kadar yokmuş 😂
2Princess1Mom Demettemur Bir günden problem olacağını sanmıyorum. Arada benimde unutup sonra yaptığım oluyor. Ertesi günlerde tekrar aynı düzenimde vurmaya devam ediyorum. Haftamızda aynıymış, 19 olduk şimdi🥰
Demettemur 2Princess1Mom bizde bugün 19 olduk çok teşekkür ederim😘💕 Cinsiyet ögren diniz mi ayrıntılı ultrasona girecek mısınız
2Princess1Mom Demettemur Evet öğrendim cinsiyeti kız🥰 5 Mart’ta ayrıntılı ultrasona gireceğiz. Siz? 😊