Bende ilk gebeliğimde erken doğum yaptığım için hep risk grubundaydim progestan fitil kullanıyordum 33. Haftada sancım çıktı ben hissetmiyordum ciğer geliştirici ve serum yaptılar 4 gün hastanede yattım çıktım gayet iyiydim bana göre.
36+2 de doktor kontrolüne giderken belim kopacak gibi ağrıyordu haftam ilerlediği için zannediyordum nst de yine sancım çıkınca doktor artık hazırsın bebeği alalım dedi apar topar doğuma girdim 3300 gram doğdu oğlum nefes alamadı hemen kuvoze götürdüler 8 gün yattı çıktı çok şükür şu an 1 aylık
Yanımda yatan hastaninda bebeği 36+2 de doğdu onunda 3100 gram oğlu olmuştu maşallah o hiçbir sorun yaşamadı 2 gün sonra taburcu oldular
Bu kuvoze girme durumu kiloya, iğnelere vs bakmıyor maalesef. Ben elimden gelen her şeyi yaptım gebelikte dikkat etmediğim şey kalmadı tahlilinden beslenmesine kadar ama biz bu durumları yaşadık o yüzden hiç kendinizi strese sokmayin herkes yaşayacak diye bir durum yok tabiki biz aynı odanın içinde aynı şartlarda iki farklı durum yaşadık mesela diğer gebeyle