busra14 Kahvelihayat_1 test markasını hiç bilmiyorum ama genede umutlanmak istemiyorum canım Bi tane de artimed normal almıştım onu da denesem mi
Bbk88 busra14 dene canım ben artimed de denedim onda da çıkıyorsa vardır daha öncekilerden benim hiç çizgi yoktu onunla yapinca💖
Bbk88 busra14 doğrudur canım olmasa cikmazzdiiii😇💖💖bak orta kalite diyordun nasılsın da tutmuş İşte nasipte varsa hiç belli olmuyor🙏🙏😇😇
Bbk88 Kahvelihayat_1 canım sen de diğer günlerde de yap lütfen testi tekrarla senin neydi kalitesi💕herkesin aynı değildir çünkü 🫶
Kahvelihayat_1 busra14 çıkar askım bende başka testle mı denesem ne yapsam ahahhaha ama bugün denemem yarın falan denerim birde benim transferim adetime 7gun kala yapıldı belki geç döllenme olmuştur bilmiyorum normalde 18nde olacaktı transfer 23 oldum
busra14 Kahvelihayat_1 bence seninki de tuttu canım senin adet tarihin yakınya geç döllenme olmuş olabilir ben inanıyorum seninkide oldu 🥰belki benimkinin bukadar erken çıkması ikisininde tutmuş olması olabilir canım
busra14 Kahvelihayat_1 @Bbk88 fotoğrafa çıkmıyor aşırı silik kaçtan çektim olmadı bilmiyorum ben yinede çok umutlanmıyım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam