busra14 Kahvelihayat_1 Funda1234567890 benim 2222 çıktı değer çok yüksek dediler yani kötü bişey var gibi geldi bana 2gün sonra tekrar yapıcam
Bbk88 busra14 Canimm merak ettim girdim baktım buraya sen 2 embriyon koydurmadin mi değerin ne güzel çıkmış yüksek ne gibi kötü birsey olabilir ben anlamadim
Kahvelihayat_1 busra14 evet kuzum senin resmen ikiside tutmuş değerin ondan yüksek yani korkma 💐😘 inşallah sağlıkla alırsın kucağına korkma yani herşey yolunda demektir bu
busra14 Bbk88 baya yüksek değişik falan dedi hemşire beni korkuttu cumartesi tekrar kan vercem canım bakalım nasıl olucak🥰
Bbk88 busra14 ikisi de tuttu bence ondan yuksekkk içini ferah tut gayet güzel değerin ❤️.tekrar kan verince doktor gerekli açıklamayı yapar zaten canim🌸🫠
Bbk88 busra14 evet canim 5964 çıktı son kez verdim keseyi görmeye 10 gün sonra çağırdı sen naptin canim❣️
Patito__ Bbk88 cnm hamilesin galiba cokckkcok sevindim seni surekli goruyordum cokkez konustukta Cok mutlu oldum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin aminnnnn ♥️♥️♥️
Bbk88 busra14 anaaaamm 🤣vallahi ikiz olduğu kesin de 3 uzu bilmiyorum canim🤣🌸🌸kese de belli olurrrrr gözün aydın canimm💕💕
busra14 Bbk88 ay canım korkuyorum valla sevinçliyim Bi yandan benim ilk gebeliğim normal yollaydı ikizdi erken doğum yapıp kaybettim şimdi ondan çok korkuyorum içim Bi buruk
Bbk88 busra14 Canimm çok üzüldüm başın sagolsun Allahim birdaha yaşatmasın sağ saglim evlatlarını kucağına al insallah o nasip olduysa hic birsey olmaz Allahin izniyle❣️🙏🙏peki neden erken doğum olmuştu canım 🥲
busra14 Bbk88 amin canım inşallah 🙏rahim ağzı açıklığı varmıştı canım kanamam oldu Bi anda 5.5 aylıkken kaybettim. Bu sefer dikiş atıcaklar büyük ihtimalle
Bbk88 busra14 aaa komşumuzun kızı da ondan kaybetti bebegini sonra yine hamile kaldı dikiş atıldı şimdi doğumuna 1 ay kaldiii💕