Deeerya sacmalamakizim sezeryanla zaten iki hafta sabredersin sonra normal zaten 37 38de alıyolar bişey olmaz korkma 3.5a kadar normal içini ferah tut
Hanniballl sacmalamakizim Tabi gözle görmek gibi olmaz ama tahminler ne kadar az yanıltıcı olursa okadar iyi ben bebegin agırlığı fazla olursa ve doğum ırsi bir durumsa anneme cekersem yada kaynanam gibi olursa 41. Haftalarda dogurmaktan suni sanci verilmesinden ve bebegin kilolu oldugu icin ustune sezeryana gitmekten korkuyorum kafamdaki felaket senaryom bu 😄🙈
sacmalamakizim Hanniballl Şimdiden felaket senaryosu kurma bence, akışına bırak iyi düşün iyi olsun canım. 😊
Deeerya sacmalamakizim ilk ya dayanır demiştir daha iyi sezeryanla dolunca bazen enfeksiyonda oluyo bebekler ikisinde de oldu oğlum da daha ağırdı iğne olması gerekti emmedi ağladı akciğer enfeksiyonu oldu şu yutmuş sanırım açıklama yapılmadı
Annelikmghb sacmalamakizim bir hafta normal canım bendede ödem gördü aclik sekerine bakalim dedi. Bugun gittim 2641 grm dedi normalmis. Icini ferah tut az kaldi zaten 🥹
Rabiaeuk Ayse220 Benim de bebeğim 2 hafta ileri gidiyor da acaba doktorunuz ne öne sürerek sezeryana almak istemişti, sadece kilosundan dolayı mı
Ayse220 Rabiaeuk yok hayır nst ölçümlerinde bebeğin kalp atışlarında düzensizlik çıktı o yüzden o gün acil olarak alındım
sacmalamakizim Deeerya Bu benim 2. canım ilk kızım 39+5’te sezaryenle oldu, bu da Allah nasip ederse öyle olacak. 😊
sacmalamakizim Mucize-1 Bu bebekten bebeğe değişiyor demek ki, anne baba nasılsa kilosu da o oluyor genelde, demek ki minyon olacak sağlıklı olsunda. 😊
Mucize-1 sacmalamakizim vallahi sağlığı iyi olsunda zayıf şişman artık fark etmiyor🤣anne babada zaten çöp gibiymiş bebekken
Mhtpdrmz06 sacmalamakizim ya maşallah sizin bebişin kilosunu duyunca benim kızım bayag minyon olucak sanırım 😄 dün 34+6 da gittim doktora 2.400 dedi kilosuna haftasıyla uyumlu dedi. Böyle yazılar görünce acaba cokmu minik olucak kızım diyorm
sacmalamakizim Mhtpdrmz06 Bence sizinki normal kilo da, şekerim sınırda çıktı o yüzden 1 hafta önden gidiyor, aslında üzülüyorum kilolu olmasına ben, şeker zarar verir diye korkuyorum. Sağlıkla doğsunlar inşallah.😌
Mhtpdrmz06 sacmalamakizim ah tabi şeker zarar verebilir Allah korusun hepsi sağlıkkı doğsun inşallah. 2.500 ü geçsin kaç doğarsa doğsun ya sağlıklı olsunlarda cok önemli değil gerisi bende zayıf minyon biriyim zaten öyle bile olsa bana çekmiş olur 😂
esmasimsek Sara_bebek merhaba cinsiyet tahmini yapmisinizda bir yerde gördüm rica etsem bana da bakabilir misiniz 17 haftalık oldum doktor hala söylemedi