Byan5 Benimde hep 2 hafta önden gidiyordu 37 de haftasıyla uyumlu çıktı kilo alımı normale döndü. Su fazlaysa da bebek kilolu çıkıyor ultrasonda doğduktan sonra baya fark ediyor onun şişliği
sacmalamakizim Byan5 Şöyle söyleyim canım, özele gittim hep doktor zaten hep, her detayına bakıyordu ama bana suyun fazla demedi hiç bir zaman, devlette doğum düşünüyorum o yüzden gideyim dedim, baya farklı çıktı acaba ultrasonda da yanılma payı oluyormudur.
sacmalamakizim Tugcmgz Bilemiyorum canım e nabıza bakıyorum, daha sonuçlar çıkmamış eğer tokluk gerçekten yüksekse, şeker var demektir eşim de kilolu doğmuş, belki ona çekmiştir diyorum bir yandan ama.🤷🏻♀️
Tugcmgz sacmalamakizim öyledir inşallah iyi düşünün iyi olsun😇 tontiş bebeklerimiz olcak olsun sağlıklı olsun da 👼🏻
sacmalamakizim Ayse220 Sanırım önden gitmesi biraz da genetik, anladığım kadarıyla anne-baba nasıl doğduysa, o da öyle doğuyor bence.
Byan5 sacmalamakizim bilmiyorum ki olabilir herhalde. Arkadaşıma da suyun fazla demişti ama sıkıntı olmaz demişti erken doğurdu sonra her doktor farklı konuşuyor
Tugcmgz ZehraZeynepDuru 3600 biraz fazla sanki benim tahmini doğum kilosu o kadar. Diyet falan yapmadınız mı acaba şekerden dolayı ona rağmen mi arttı acaba.
Hil123 Kızlar anlayanlar varsa banada yardımcısı olurmusunuz bu konuda yükleme yaptırdım 75 gr içecekle Açlık 92 1.saat 172 2.saat 114 çıktı yüksek mi bu değerler henüz doktora gidemedim
Sara_bebek sacmalamakizim hayir canim hicbirsey istemedi cocuğunuzun genetiğinden kaynaklaniyor artik kizim 2 yaşinda çok şükür hiçbirşeyi yok cin gibi. Bu ikinci hamileligim 21 haftaligiz bunda da şeker yuklemesi falan yapilmadi. Ben Azerbaycanda yaşiyorum kontrole ozele gidiyorum burda oyle seyler istemiyorlar bir tek ikili test onemli burda sacmalamakizim
Aysenurkayaa23- sacmalamakizim canım benim ilk bebeğim 4 hafta ilerideydi şeker testi yaptık ama temiz çıktı genetik oluyor biz ailecek boylu kalıplıyız bebişimde bize çekmiş bebeğin önden gitmesinde bi sakınca yok
Hanniballl sacmalamakizim 2900dedi bugun drye muayene oldum bekledigimden az kilo almış 😅 bizim kiloya birsey demedi doktor kan verecegim genel muayene için
sacmalamakizim Emsal_swvinc1 Uykusuzz_koala Sara_bebek ZehraZeynepDuru Tugcmgz Byan5 bhtrolcay Hanniballl Tokluk kan şekerim 174 çıkmış 🥲
teachervera sacmalamakizim Ultrason ölçümüne güvenmiyorum açıkçası. 37+0 da acil doğuma alındım doktor 3460 dedi 3250 doğdu
bhtrolcay sacmalamakizim Suyunuz bu haftamı fazla çıktı? Benim 26.haftamdan beri fazla iki hafta önde gidiyor şekerim var diye diyet verdi şimdi 38.haftamdayım suyum hala fazla ama şeker için diyet yaptım bi sıkıntı olmadı kendinizi korkutmayın moral bozmayın az kalmış Allah’ın izniyle🌸
sacmalamakizim bhtrolcay Öncesinde özele gidiyordum hep kontrole, ama gittiğim doktor bana hiç bir zaman su fazla demedi, genel olarak yine kan verdiğimde, şekerim hep normal çıkıyordu, ama devletteki doktor böyle söyleyince şaşırdım.
Alpmom__ sacmalamakizim bizim de öyle 32’deyim . 2 hafta önden gidiyor . Şekerim çıkmadı aksine biraz suyumuz da az . Genetik tamamen . Eşimle biz iri doğmuşuz biraz . Doktorum da şimdiden sezaryen demeye başladı . Erken gelir diye aklım çıkıyor her gün ama bir 38’e kadar bekler inşallah 🥲🥲
sacmalamakizim Alpmom__ Sağlıkla gelsin inşallah 😊 bende zayıf uzun doğmuşum ilk kızım öyle doğdu, eşimde kilolu doğmuş sanırım bu eşime çekecek, bence genetik diye düşünüyorum. 😊
bhtrolcay sacmalamakizim Belki son haftalara doğru artış olmuştur ama diyet yaparak dengeleyebilirsiniz hiç canınızı sıkmayın🌸Banada doktorum hergün açlık tokluk kan şekerimi ölçmemi not almamı söyledi o şekilde kontrol altına aldım🌸