Roz24 6 haftalıkken doktor baktı bir şey demedi 15 gün sonra tekrar gel dedi şimdide günler geçmiyor yani hala bebek var mı yok mu net bir şey demedi bu normal mi
nurdaneg0716 Roz24 6 haftalık iken aslında pek de bişey olmaz zaten keseyi ve kalp atışını tam görene duyana kadar da emin konusmaz doktorlar benimde ilk gebeliğim 7 haftalık dan sonra kese oluştu kalp atışını duydum normal yani canım endişe etme 🥰
momofmychildren Roz24 6 haftalıkken bebek zaten görünmez kese vardır bir sonraki kontrolde görürsünüz ben 4+5 de keseyi gördüm 7+1 de kalp atışı ve bebeği gördük
Roz24 AnayimBenAna_ Yani dediği tarihi bekleme diyorsunuz, sadece kesen güzel haftasına göre büyümüş dedi
Roz24 AnayimBenAna_ İlk hamileleğim hiçbir şey bilmiyorum kese büyümesi bebek büyümesi aynı şey mi onu pek anlamadım
AnayimBenAna_ Roz24 bebek hemen görünmüyor zaten şuan 7. Haftadaysan başka doktora git görünür muhtemelen. Geç döllenme vs olabilir
Roz24 Çok teşekkür ederim hanımlar içimi rahatlattınız haftaya randevum var o zamana kadar sabredip gideceğim inşallah hayırlı haber verir