Esinnur63 Kızlar bebek için hemşireye verilecekler neler ilk hamileliğim birde sezeryan olucam kendim için hemşireye bir şey vermem gereklimi
momofmychildren Esinnur63 Bebek hastane çantası hemşireye verilecek 11li hastane çıkışı ( zıbın alt üst takım eldiven şapka çorap vs set halinde) 1 adet bez YEDEK KIYAFET 2 tane alt üst takim (1 takım kullandım ) 2 tane zıbın ( 1 tane kullandım) 2 tane eldiven ( 1 tane kullandım) 2 şapka ( 1 tane kullandım) 4 adet ağız mendili ( 2 tane kullandım) 2 adet alt açma örtüsü ( kullanmadım) 10 adet bez ( 5 tane kullandık) pişik kremi ( kullanmadık) kaşık biberon ( ilk gün sütum gelmedi kullandık) normal biberon ( kullanmadık) ıslak mendil emzik ( kullanmadık) 2 tane ince muslin örtü ( kullandım,) 1 tane kalın örtü ( kullanmadık) ANNE İCİN GEREKLİ ŞEYLER 2 tane düğmeli pijama ( birini kullandım,) 3 tane lohusa kililodu/ depend ( depend kullandım) 1 tane emzirme sütyeni (kullandım) 1 tane atlet ( kullanmadım) 2 adet çorap (, kullandım sezeryan sonrası üşüdüm) göğüs pedi ( kullanmadım) gümüş kapak ( kullanmadım) göğüs ucu kremi (ikinci gün kullandım,) terlik havlu ( kullanmadım) hastaneden çıkarken giymek için elbise şarj aleti Sezeryan oldum
momofmychildren Esinnur63 hayır gerekmiyor zaten sezeryan sonrası size sonda takacaklar 6-7 saat sonra uyuşuklugunuz geçince ustunuzu değiştirmeye gelecekler o zaman verirsiniz yanınızdakileri