Canoski Kızlar sonuçlarımız temz ckti 5 haftadir bekliyordum 🥲🥲🥲dua eden herkesten Allah razı olsun beyndeki sıvı içinde yarın gideceğim inslah güzel haber alrim
myavocado Canoski çok geçmiş olsun inşallah yarın da güzel hsberler alır, evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız, inşallah 🙏🩷
Canoski ogul_can i ogul_can insllah cnm.dualarim seninle tmz ckti ama doktor halen bahane arıyor beyninde sıvı vr die cocumunn sevnemiyorum bile
Canoski taurusbaby 29 haftaya kdr ck sglkli dediler cnku hanfendi suan 33 jagtalgiz başka hastane kabl etmyr artk haftam geçtiği icn riskli olduğum için yksa bende ozeleede gtmsini blrdim
Canoski taurusbaby sürekli deneme tahtası gibi işlem yapıp duruyorlar kordon sentez de yaptılar onu mesela becerememisler genetik doktorum.ole dedi öğrencilere ogrtmek icn kullanıyorlar rsmen bzleri
ogul_can Canoski hayırlıyla birde beni arasalar telefon basında bekliyorum detaylı ultrasyon günüm geldi nerdeyse
taurusbaby Canoski özeller her türlü kabul ediyor kendinizi mecbur bırakmayın diye dedim sizin hayatınız napıyosanız yapın
Canoski ogul_can cnm snde vmnmra vrsa arayp da öğrenblrsn e nabza rapor grldi yazıyorsa ckms demektir
Canoski taurusbaby etmiyor cnm kc tanesine gtttysem malesef oyzden dddm bende özele dahil gttm etmyr gttgn hastane ye gt dyr