Kimbilirden Merhaba, çocuğumun ismini Uraz koymak istiyorum ama S mi Z mi sorusu çocukta zorluk yaratırmı diye düşünmüyor değilim. Buyüzden çocuğunun ismi uraz olan anneler yardımcı olur musunuz? Zorlanıyormusunuz? Diğer seçeneklerim: Aren, Efe
Cnhavva Kimbilirden ben arastiriken uras isminin daha anlam yonunden iyi oldugunu okumustum z harfi hirs zorluk gibi anlamlara geliyodu yanlis hatirlamiyosam instagramda sira mercan var onu takip ediyorum isim konusunda
Ozmeeenn Kimbilirden valla bizdede eşim Ali kağan dedi. Bende hep kağan mi kaan mi derler diye takıldım. Sonuç Ali kerem oldu
Ozgetoramandemir Bizden oğlumuzun ismini kuzey uras koyacagiz bence uras hem söylenis hemde anlam açısından çok daha güzel bir karmaşa olacağını sanmiyorum
pie Efe koyun diyorum ben çok güzel ve net 🎈 Diğerinde Z mi S mi diye hep sorulacak bu kesin. Biz Kağan ismini çok beğeniyoruz ama onda da ğ var mı yok mu diye soracaklar. Ben bu sorularla karşılaşmasını tercih etmem. Uras Kağan koyan bir yakınım var çift soruya maruz:) Ancak sizin için bu sorun değilse Uraz (z harfi ile) koyun bence.