Eda42_ Arkadaşlar bugün 4 haftalık hamileyim kese görüldü bebek görülmedi kan değerlerim 2665 çıktı sizce normal mi benim gibi olan var mı
oglumveben1 Eda42_ 6 haftalıkken keseyi 7 haftalıkken bebeği ve kalp atışını duydum canım gayet normal
Zeynep2929 Eda42_ 4 haftalıkken bebeği ver keseyi gördüm 6 haftalıkken kalp atışı duydum canım.. şimdi kızım 2 yaşında
smyms Eda42_ ben 5 haftalik iken gördüm 2 hafta sonrası kalp atışına bakacağız beta hcg 2000 üstü olursa bakılıyor demişti doktorum.
Eda42_ Zeynep2929 Oo maasallah sizin ki erken göstermiş kendini rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Eda42_ smyms Bana da cuma günü tekrar gel o zaman bakalım inşallah görülür kan değerinde artar dedi doktor bekleyeceğim artık inşallah güzel haberler ile
Eda42_ Mavili1480 İnşallah inşaallah şimdi hamile olunca kese bebek kalp atışı herşey düşünüyor insan umudumuz sevincimiz tamamına erdirsin rabbim inşallah amin amin
Eda42_ Bketagaoglu Benim ki daha küçük olduğu için demek ki görülmedi daha belki o zaman bu cuma da görülmeye bilir mi kii
bengonca Cuma ya kadar görünür mü bilmem ama 10 gün sonra allahın izniyle kesin görünür ❤️ sağlıkla gelsin kuzunuz❤️
Eda42_ 3girlsb Ayy inşallah herşey yolunda gitsin de 4 sene sonra kendiliğinden oldu tüp Bebek yaptıracaktim tüpler de kapalı o yüzden benim için Mucize çok şükür rabbim hayırlı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah amin