Cgdmduru77 Bu haftalarda bebeğinizi sizde iyice aşağıda hissediyormusunuz? Resmen bikini bölgemin oralarda hareket ediyo erken doğum riski var normal midir?
Zehra Cgdmduru77 bnde 34 haftalık oldm bnmde çoğunlukla orda hissediyorum hareketlerini Tam olarak blmyrm ama bnce normldr artk Bebek kendini Doğuma hazırlıyr mesela bnmde belimden kasıklarıma dogru sancılarm vr
aasenamerve Cgdmduru77 biz 35. Haftamızdayız bazen sanki sonuna kadar açılmam olmuşta ayakta durduğum yerde çocuk çıkcakmış gibi o kadar aşağıda hissediyorum kafasını.
Gizemhakan Cgdmduru77 35+3 teyim bende bi kaç haftadır öyle hissediyorum doktorum normal dedi ferahlatti beni🤗
Cgdmduru77 Zehra erken mi indi kanalda mı diye tedirgin oldum ister istemez en son gittiğimde baş aşağı pozisyondaydı zaten şimdi balık gibi sanki oralarda bende normaldir diye düşünüyorum ama erken doğum riski olunca korkmadım değil
Zehra Cgdmduru77 ama dylr 37 haftaya kadr pozisyon degiştirblyrmş Bebek ama yinede istersn doktorunla görüş için rht etsn diye
aasenamerve Cgdmduru77 e bişey kalmadı artık zamanında doğum 37-40 haftalar arası olarak geçiyor hayırlısıyla gelsinler de 😊
Sevinc-zhr Bende 34+4 teyim dediğiniz gibi hissediyorum 28. Haftada dönmüştü baş aşağı pozisyonda bebişim ayaklarını ta kaburgamın altına sokuyor doktora söyledim oraya kadar jel sürüp baktı evet ayakları burda dedi uzatır çeker artık normal dedi