aaydingulsahhh Kızlar geçen çarşamba 4 Aralık sezaryen randevusu verdi. Haftaya da rutin kontrole dedi bu hafta için.. gidesim yok boşuna strese giresim yok.. sizce çok gerekli mi?
Guzelanne56 aaydingulsahhh son haftalar çok onemlı ya git Allah korusun 1 haftada bı sorun olur bebek kılo almaz gerı çeker doktor doğum tarıhı
1Kelebek1 aaydingulsahhh bizde 12 aralığa günü belirledilk bizede 1 hafta kalasıya gelin dedi son kez ntsye genel durumuna kilosuna bakalım dedi doktorunuz söylediyse gidin bence
aaydingulsahhh Guzelanne56 temizlik konusundan gidesim yok aslında pek şimdi gidicem temizlenmem gerekecek. Çarşambaya kadar tam çıkmayacak temizlersem tahriş olacak çekingesi de var . Yarın sabaha alayım o zaman ben bi randevu
elanurrerarslann-44 aaydingulsahhh bende gidicem de randevu yok direk gidicem her hafta gel dedi randevu yok inşallah alırlar
Guzelanne56 aaydingulsahhh al canım ama zaten sezeryan olacaksın alttan muaynelık bı durum olmazkı nst ve karından ultrason olur 😊
aaydingulsahhh 1Kelebek1 sabaha randevu aldım . Her gidişimde ne olur ne olmaz diyerek hazırlık gitmekten kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum
aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 randevu yokken gel diyorsa mecbur alacak. Genelde hastahanede sabah erken gidince veriyorlar oradan. Yarın sabaha aldım artık vallahi her hafta aynı stres.. birşey varsa alırsa diye hazırlıklı gitmekten tükendim
elanurrerarslann-44 aaydingulsahhh ne takıyosun o kadar ya olacagı varsa olur zaten biraz pozitif düşün ki öyle olsun
1Kelebek1 aaydingulsahhh bende sizinle aynı düşüncedeyim gitmeden temizlenecem 1 hafta sonra tekrar doğum için temizlenmem gerekecek ve ister istemez tahriş olacak vücudum
elanurrerarslann-44 Benim de hiç gidesim yok randevu da yok ameliyat günü veren doktor da yok hastane 1 saat uzaklıkta bide 🤦🏻♀️
aaydingulsahhh elanurrerarslann-44 hareket ettiği sürece birşey olmaz herhalde bilemedim ki. Benim eşimin de izin alması da sıkıntılı da keşke gece acili kabul etseler
aaydingulsahhh Guzelanne56 nst de sancı çıkar da ameliyata alacak olursa korkusundan temkinli davranıyorm
elanurrerarslann-44 aaydingulsahhh aynı benim eşimde dükkanı bırakması sıkıntı oluyor bende bilemedim ya 😒