Marshmellom Songul9797 ayy bu kadar net yumurtlama için ne yaptınız.bende pcos um durum içler acısı 🥹
Songul9797 Bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı yumurtlamadan mi yoksa çatlamadan mı hesaplıyoruz kızlar erken mi yptim
Songul9797 Sevgiiss 16 sı çatladı 9.gün bugün pcos var bende birde ilk defa yakaladım bu kadar net yumurtlamami
acelyaprak Songul9797 bence erken canım olup testte bile çıkmamış olabilir dediğin gibi geç döllenme de olabilir adet gecikmesi yada en azından adet gününü beklenen daha iyi olacak. Dualarım seninle 🌸🕊
Songul9797 aycabelgin0 ahh ciddi misin canım cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip eyler insaAllah 🙏belki gec dollenme olmusumdur bekliycem sdet gecikmesini dua eder misin bana da 🥹🥹
Songul9797 acelyaprak allah bin kere razi olsun 🥹🥹 Rabbim senin de guzel kalbine gore versin herkesin bi umudu var insaAllah 1 hafta sonra Rabbim izin verir bu heyecani yasamamiza 🥹🥹
acelyaprak Songul9797 çok tatlısın Allah senden de razı olsun umutlarını yüksek tut inşallah müjden seninledir 🙏☺
Songul9797 Marshmellom bir gebenin gunlugunun takviyelerini kullaniyorum birde diyet ve spora basladim 1 ay olucak canim belki onlarin etkisi vardir 😊
Songul9797 Nilfr yok canim onu yanlis yazdim ayin 16 si yumurtam catladi adetin ilk gununden sayarsam 20 . Gun yumurtlama gordum catladi