Firdooo409 Kızlarrrrr tüp bebek sonucu hamile kaldım çok şükür bugün aslında 36+4 görünüyorum ama tüp bebekte son adet tarihine değil transferden 15 gün öncesine bakılıp hesaplanıyormuş gün. Dün bel ağrısı çektim nolur nolmaz diye doktora gittim bugün. Aslında 36+0 olduğumu öğrendim. Ve doktor 38+3 de yani 12.12.2024 de sezaryene alacağını söyledi. Allahım nasıl heyecanlıyım anlataaammmaammm. Bebişimin kilosu 3070gr olmuş. Siz de durumlar neeee ? Hastane çantanız hazır mı anlatın
sacmalamakizim Firdooo409 Bende tam 35 haftalığım, bugün kontrole gittim bebeğin suyu fazlaymış, tam 3.000 kilo dedi sanırım şekerim var, boyu da 50 cm çıktı, iyice moralim bozuldu, sezaryen tarihini de haftaya verecek. 🥺
Miniklerinannesiyim Firdooo409 maşallah kilosu cok iyi bizimkide 11.12.2024 olucak inşallah bende korkuyorum🥲 ilkinde bilmiyordım bunda da biliyorum diye korkuyorum bişey hissedilmyo ama arkamda kızımı bırakıcam
Serrabade Yarın sezaryen günü almaya gidicem. 35+5 haftalık Şuan ve bende 12 Aralık istiyorum kabul ederse tabi. İkinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım sağlıkla gelsin bütün bebişler🌸
Serrabade Firdooo409 Bi yanım çektiğin ağrılar yeter erken derse tamam de diyo ama kızım 12 Ocak doğumlu oğlumda 12 Aralık olsun istiyorum bakalım🌸
Firdooo409 Serrabade yaaaa inşallah hayırlısı olur ben tüp bebek olduğu için mecburi sezaryenim ama sen nasıl istiyorsan içinden ne geliyorsa nasıl rahat edeceksen öyle tercih et. Rabbim güzel sağlıklı doğum nasip etsin
Firdooo409 sacmalamakizim şeker için bir ölçüm yapmadı mı doktorun ve neden üzüldün ? Sezaryen istemiyor muydun
sacmalamakizim Firdooo409 Daha önce yapılmadı canım ölçüm, devlete gittim o tokluk şekeri istedi sınırda dedi, bugün tokluk yine verdim ama sonucu belli olmadı. Evet sezaryen olacak canım bu.😊
Firdooo409 Asya-asel hadi bakalım hayırlısı daha bana doktor 6 Aralık dedi bende dedim ki ne gerek var hocam 1 hafta daha dursun. 37 de alacağına 38 kem alsın çocuk karnımda dursun ayyy heyecanlıyım bende
Asya-asel Firdooo409 bencede ya erken olmasın en azından 38 olsun canım 1 gün bile kâr 🥹 sağlıkla gelsinler
Festinalente Firdooo409 benim de tüp bebek 36+2 oldum çarşamba kontrolüm var 7 Aralık sezaryan günüm☺️