anneeolmkkk Kızlar 18 kasım beta 14.15 25 kasım beta 37.9 Sabah nokta şeklinde lekelenmem oldu sonra devam etmedi. Sizce kimyasal gebelik mi? Değerim yüzde atmış artmış sanırım
Nazli_3009 anneeolmkkk 2 gün sonra %60 olsaydı sorun olmazdı ama 4-5 gün sonra olması kimyasal sanırım
Tazeanne123456 anneeolmkkk değer artış hızın çok düşük maalesef kimyasal gebelik gibi gözüküyor bir doktora gözük istersen kimyasal gebelik sonrası yoğun kanama oluyor genelde
yenibirannis anneeolmkkk aynı yerde 2 günde 1 verseydin keşke daha, saglıklı olurdu canım bnce çarşamba tekrar en son verdiğin yerde kan ver tekrar 37 nin iki katı ve%60 artarsa sorun yok demektir
anneeolmkkk b-bg tahminde bulunmadan nasıl bu kadar emin teşhis koyabiliyorsunuz. Doktor bile kimyasal demeden
Aslaninannesi_ anneeolmkkk canım net anlaman için çarşamba özelde aynı laboratuvar da tekrar ver 56,8 lerde olursa kimyasal değil ama aşağısı olursa kimyasal maalesef şuan belli değil
b-bg anneeolmkkk aynısını yaşadığım için emin konuştum 25 kasımda değeriniz en az 200e yaklaşmış olmalıydı sizi üzdüysem kusura bakmayın ama bende çok umut aramıştım sonra çok daha fazla üzülmüştüm