Zumra-nur46p Kızlar ara sıra olan göğüs hırıltısı vardı bide balgam bugün kahvaltı sonrası balgamda kan gördüm korkuyorum niye böyle oldu ara sıra da göğüs ağrısı oluyodu bişey olmaz demi dualarınıza ihtiyacım var
yenibirannis Zumra-nur46p öksürmekten tahriş olmuş olabilir hemen korkmayın ama Dr görünün içiniz rahat olsun gecmiş olsun
Betamom Zumra-nur46p doktor bana vücudunun her yerinde kılcal damar sayısı artıyor. O yüzden daha kolay kanar demişti. Ama tabi yinede danısın doktora
KubraYksl1 Canım çok geçmiş olsun. Korkutmak istemem seni ama doktora git hemen. Belki sadece boğaz yarasıdır. İyi düşün iyi olsun.
Sinemeslem Zumra-nur46p Ya lütfen aynı durum bendede oldu çok korkuyorum siz hangi bölüme gittiniz sonradan tekrarladımı bittimi sizde
Sinemeslem Zumra-nur46p sabahları tükürdüğümde balgamda nokta kadar kan vardı 2 veya 3 kere oldu sonrasında balgamım hep şeffaf içinde açık kahvemsi lekeler var
Zumra-nur46p Sinemeslem canım korkma bronşit olmuşsun bana öyle dedi doktor ihmal etme bebişe geçer hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var ondan verir bide ventolin hava verir benimde balgamimda nokta kadar kan vardı ve senin dediğin gibi şeffaftı ama içinde kahverengi lekeler vardı