BusrAsil2019 100924 yaaa ozama size şunu sorayım sizin köfteler de küçülüyor mu? Nasıl yaptınız sizden de bi tarif alayım ben 😍
Mervetn 100924 eşim sebze sevmiyor ben de gebelik şekerinden her şeyi yiyemiyorum. Ortaya ortak yiyebileceğimiz şeyler çok sınırlı onlardan da sıkıldım. O yüzden hiçbşe yapmıyorum artık 💃
Ahmerrr Mervetn ayy ben de aynı durumu yaşıyorum eşim sebze sevmiyor çok zorlanıyorum bu durumda gebelik sekeri de zorluyor.Sebze de yapmaya çalışıyorum kendime göre
Mervetn Ahmerrr bazen arada ben de yapıp kendim yiyorum ama bu kısıtlı seçenekler beni yemek yapmaktan soğutuyor zaten yemek yapmayı çok seven biri de değilim 😬
Melissayda @100924 Patates, soğan, sarımsak, kırmızı biber, yeşil biber, domates sos, kekik, tuz ,karabiber hepsini doğrayıp bu baharatları atıyorum çok lezzetli oluyor
Kubra_24 100924 tavuklu pilav yaptım.yanınada karnabahar ve brokoli havuç haşlayıp sarımsaklo yoğurtladım
58Vildan Kıymalı bezelye, basmati pilav, ilik sulu tarhana ☺️ bizim evde 3 erkek olunca bol bol yemek çıkıyor 🥲