Beyzaaldemir Kızlar 20sinde verdiğim test beta:1558 25inde yani bugünki test beta:5086 5günde bu kadar yükselme yeterli mi yoksa düşük mü sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var
Fatmaacylnn Beyzaaldemir yeterli gayet güzel yükselmiş doktora ne zaman gideceksiniz hayırlı olsun bu arada 🥰
Beyzaaldemir Fatmaacylnn doktora bugün gittim 9000 olması gerekiyor dedi şimdi dediğinden düşük çıkınca moralim çok bozuldu çarşamba tekrar kan ver dedi
Beyzadrs Beyzaaldemir vajinal ultrasonla baktı mı? Biraz daha bekleyin belki geç döllenmedir canınızı sıkmayın hiç
Fatmaacylnn Beyzaaldemir moralinizi bozmayın inşallah güzel haberler alırsınız 😍 ultrasonla baktı mı doktor
Beyzaaldemir Fatmaacylnn baktı kuzum ama kese varla yok arası çok minik dedi ultrason çıktısı verdi ama ben bişey göremedim
Fatmaacylnn Beyzaaldemir o zaman 1 hafta daha bekleyin sonrasında daha net olacaktır Allah’ın izniyle 💕
QueenMommy Beyzaaldemir Banada artıs az geldi ama ultroson resmimi atarmısın çektiyse bizde bakalım keseyi gördüyse sıkıntı yapma