Anonim1232 Kızlar 18+0 bugün. Şimdiye kadar biraz seğirme gibi şeyler hissediyodum ama tam tekme gibi değil bebek mi değil mi anlayamıyorum. Siz nasıl ve ne zaman hissettiniz? Balık oynuyomuş gibi diyolar ben öyle hiç hissetmedim. Sizce ne zaman hissederim? İlk gebeliğim
[silindi] Anonim1232 canım benim de ilk gebeliğim. 17-18.haftada hissetmiştim kelebeklenme gibi diye tabir ediyordu doktorum 🤣 kıpırtı gibi oluyor. Tekmeler daha sonra 🧸
Larraa Anonim1232 Seğirme gibi yada içimde minik baloncuk patlıyormuş gibiydi. O balık oynuyormuş hissiyatını hiç hissetmedim ☺️
[silindi] Anonim1232 ben görüyordum 🤣 eşim hayal görüyorsun diyordu ama elini koyunca o da hissetmişti 🤣
Aslaninannesi_ 17.haftamda bende balık yüzüyor falan hissetmedim direk pıt pıt vuruş hissettim tekme yani
Liimon Kelebek , balık, mısır patlaması falan biraz romantikleştirilmiş hali herhalde😅 bende 18+3 pıt pıt hafif vurma gibi oluyor bağırsak hareketine benziyor
Baby_B Anonim1232 kayma seklindeyddi İlk 16 ds sonra 19 d hissetmistim Simdi 23 +2deyiz Hareket ettiginde artik bariz anliyorum🤣
Betamom Anonim1232 benim avuc içime uyku arasında bir kre dokundu gitti resmen içim bi değişik olmustu o yüzden bebiş hareketleri dedim. Simdi ara ara yine aynı o gün gibi anlık bi kıpırtı hissediyorum. Birde ara ara avucumun içi kımıl kımıl oluyor garip bir his. Ben zayıf oldugum için uzanırken bebeğin yerini buluyorum 🥰