Ssinem24 Kızlar 16 haftalık hamileyim bugün doktora göründüm bebeğimin plasentasında ayrılma var daha önce o bölgede kanamam olmuştu benim gibi olan varmı
Mervealya1992 Ssinem24 plesenta kanaması farklı ayrılması farklı ayrılması risklı degılmı benek ıcın artk dogması gerekmıyormu
Tugceelanaz Benimde bugün plasentada kanama var dedi doktor önemli değil dedi Kanamam var mı diye sordu o kadar. Kendi kendine kaybolabilir dedi. Progestan kullanıyorum devam dedi. 15+3 Sizinde böyle miydi? Geçmiş olsun 😣
Ssinem24 Tugceelanaz saolun sizede geçmiş olsun ben pıhtılı kanama düşürdüm 3 hafta önce ondan beri kanamam vardı karnımda şimdide plasenta ayrılması yaşıyorum aynı yerde kanamadan dolayı
HuzurDenizim Ssinem24 merhaba, durumunuz nedir acaba , benimde ayrılma riskim varmış , sizin sorununuz duzeldi mi
Ssinem24 HuzurDenizim daha sonra kontrollere gittiğimde toparlandığını söylediler bol yatış ve istirahatteydim bide progestan iğnesi vurmuşlardı umarım sizde bian önce toparlarsınız geçmiş olsun
HuzurDenizim Ssinem24 çok sevindim sizin için 🌹 inşallah bizimde herşey yoluna girer , doktor plasentamin çok kötü durumda çok damarlı çok kanamalı olduğunu söyledi .. Allah büyük