ezgickm Zeynep2929 canım yükleyebilirsen bir pykaşır mısın benimde gecikmeden 5 gün öncesinde kaset test yok gibi erken gebelik iki tanesi silik çıktı bugün geçen aya göre reglim 2 gün gecikti ama normal döngüye görede 2 gün var gelen giden yok kasık ağrısı bel ağrısı sürekli var ama😵💫
Zeynep2929 ezgickm testim bu şekilde çıktı canım var mı yok mu anlamadım. Eşime yine aldircm bu sefer sabah yapcm
turangulu lavinya7 benim adetime bir gün kala çıkmıştı 🤗🤗ama ikinci çizgi bulanık tı net değildi 🤭 çok heyecanlanmıştım bı gun bekleyemedım belırtılerı var diye varsa çıkıyor canım
lavinya7 turangulu Bugün erken gebelik testi aldım bende sabah uyanır uyanmaz yapıcam inşallah 🙃 Aslında şuan belimde, kasığımda ve rahmimde ağrı hissediyorum ama adet ağrılarına da benziyor emin olamıyorum inşallah adet ağrısı değildir 🥹
turangulu lavinya7 inşallah olabılıyor ılk ağrı güzel düşün güzel olsun bizede güzel haberler verirsin inşallah 🤭🤲🏻
turangulu Neslierir stres yaptıysan da olabılır canım ama sen yarın olmazsan bence test yap bıdaha ınsallah Allah gönlüne göre verir 🥰🤲🏻