Venom Haftada bebeğimin kilosu 936 gr bi hafta geriden geliyor dedi. Doğuma kadar toparlamak mümkün ya ilk çocuğum hep önden giderdi 3750 doğmuştu. İkincide kendime iyi bakamadım galiba sürekli vicdan yapıyorum bebişim zayıf mı olacak bakamafım diye
Fatmaacylnn Venom hayır öyle şeyler düşünmeyin 1 2 haftalık gerilikten bişey olmaz bebeğe kilo aldıran şeyleri tüketmeye çalışın yine de almazsa hiç bi sıkıntı yok böyle şeyler düşünmeyin strese girmeyin bebeğe daha çok zararlı iyi düşünün iyi olsun 💕🥰
Seymabalkara Venom 28. Haftada benim bebişim de 900 grdı. Şimdi 33üz 32de 1900 Gr olmus bence kendinizi strese sokmayın 🌸 kilo aldıracak şeyler tüketin. Son haftalarda kilo alıyormuş zaten
Alisde Venom bence bebeginizin kilosu gayet haftasiyla uyumlu geri degilki bosuna kafaniza hic takmayin bolca muz ceviz kasar kefir tuketin bide dogrumu bilmiyorum yesil mercimek yemeği cok faydali dediler deneyin isterseniz
Aeell Venom ay bence cok ıyı o zman bana 700 gram demıstı doktor haftasıyla uyumlu sıkıntı yok demıstı