QueenMommy Emisen7 Canım ben dayanamadım bugün gittim hastaneye kalp atısını bebeği gördük geç döllenmeden dolayı doktorum adet tarihimi değiştirmişti 7 haftalık sanıyordum bugün tam 8 haftalık oldugunu öğrendik çok mutluyum ☺️🌸
Emisen7 QueenMommy gözün aydın canım sağlıkla sağ salim gelsinler inşallah bende bugün gittim stent çekimi vardı işlemden sonra kadın doğum dr.una gittim kalp atışı vardı çok şükür ama 7+3 dedi
Emisen7 Canankalp bende koku hassasiyeti bulantı sol kasıkta batma uyku hali var inşallah doğuma kadar kolay geçer senin nasıl gidiyo
Canankalp Emisen7 benim tek belirti arada kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim şiş onun harici çok rahatım. Neredeyse hamile değil gibi bu cuma kontrolüm var
Emisen7 QueenMommy taşı kırdıktan sonra takıyolar kırılan taşlar kolay düşsün diye anestezi verilmedi hamileyim diye ama çok kolaydı hiç hissetmedim şükür şu an çok daha iyiyim son adet tarihim 30 eylül senin kaçtı
Emisen7 QueenMommy geçen hafta gittiğimde asistan dr vardı sanırım sat.a göre haftasını söyledi 7+3 demişti bugün dr.a gittim o da 7+3 dedi geçen haftada aynısıydı dedim sat.a göre söylemiş dedi bugünkü ultrasona göre dedi bende bilmiyorum kafam karıştı bi sorun yok dedi ama inşallah yoktur
aslanmommy Göğüs ağrım ve miğde yanmam var daha erken değil mi boğazımda acı su var sürekli hamilelik reflusu galiba arastirdigima göre ama 8+4 haftaligim 2 haftadır böyle yemek yemeye korkuyorum ne yesem kötü oluyorum
QueenMommy Emisen7 ben son adet tarigimi tam hatırlamıyorum bende düzensizlik var ama sanırım 25 eylül doktorun bişey dedimi 7+6 olmasımlazım neden 7+3 diye
Emisen7 QueenMommy 1 ay sonra gel dedi ama bilmiyorum kafam karıştı inşallah bi sorun yoktur kalp atışı vardı
QueenMommy Emisen7 Haaa o xaman normal canım benm doktorumda ultrason daha iyi sonuc verir dedi düzensizliğin varsa diye tam 8 haftalıkmıs profilime baksana yükledimultrason kağıdını vinsiyet tahmini yaparmısın
QueenMommy Emisen7 Yok kız 3 günden bişey olmaz benm oğlumda 2 hafta oynuyordu adet tarihini değiştirdi doktorum döllenmeden dolayı oluyor sıkıntı stres yapma
Emisen7 QueenMommy nedense erkek hissettim Rabbim daha iyi bilir sağlıklı eli ayağı sağlam olsunlarda sen ne istiyodun
Emisen7 QueenMommy aynen bencede önemli olan sağlıklı olması zaten dediğin gibi 3 günden bişey olmaz 😊