Bethowen20 Kızlar selam, 13+1’deyiz 🙋🏻♀️ Hala sabah bulantılarım geçmedi ve gün içinde de istifra ettiğim oluyor. Sizin ne zaman geçti bulantılarınız? Ya da geçecek mi?🥲
Hryedz Bethowen20 28. Haftadan sonra azaldı ama 36 dayım buyumeye baglı mıde baskısından bulantı yasıyorum ara ara
mimikii Bethowen20 benim 5 aylık olduktan sonra hafifledi ama ara ara yine oluyordu hatta doğum sonrası bile birkaç kere kusmuştum
Ayse3434ay Bethowen20 14 haftalık hala ılacla yaşıyorum prilam devam azalma yok aksıne arttı son zamanlarda
feriidekucuk Benimki 15. haftadan sonra yavaş yavaş azalıp geçmişti valla zor ya mide bulantısı Allah yardımcınız olsun ☺️
Sev98 Bethowen20 12 haftada geçti 18 haftada yeniden geri geldi. Şimdi 20 haftalığız ara sıra yine oluyor
AyeGlKarabulut Bethowen20 ben 10+2 ilaç almama rağmen bulanıyor inşallah o kadar sürmez üç ay bitsin diye bekliyorum bişeyden tat almıyorum 😔 üçüncü gebeliğim diğerlerinde böyle olmamıştım
Zuzu12 AyeGlKarabulut bende de oyle cok bulaniyo zar zor yemek yiyorum. Ve kokulara tahammul edemiyorum😕
Abcdfghe Bende bugün 7+4üm sabahları daha çok oluyor bende. Birde ben şunu merak ediyorum sadece sarı acı bi sıvı kusuyorum biraz araştırdığımda reflü gibi seyler yazıyor googlede. herkeste mi böyle oluyor acaba normal mi bu durum.
GirlandBoy_Mom Bethowen20 6+3 üm ve aşırı bi mide bulantım var özellikle sabahları yemek bile yaparken kötü oluyorum bişey yiyemiyorum pek çorbayla devam ediyorum şimdilik çok zor ama ya😞