Tugbakarciga Sabah gittim kan verdim, eve gelirken rastgele test aldım mimea marka. Koca bir negatif. Biz insanlar neden böyleyiz ya. Üzülsem mi gülsem mi bilemedim. Bat bugün
october Tugbakarciga aylardır bir heves kan vermeye gidiyorum kanın sonucu çıkmadan regl oluyorum 🥲 regl olamayanlara kesin çözüm beta verin arkadaşlar..
bengonca Tugbakarciga bebeğin geleceği vakti bekliyordur canım üzülme. 9 yıllık evliyim. 2 aşılama 8 negatif tüp bebek tedavim var. 9. Tedavimde ikiz kızlarımı kucağıma aldım. 13 aylıklar şuan ve ben ikinciye hamileyim. Beni sevindiren rabbim sizi de sevindirsin inşallah.
_moom Tugbakarciga benimde 7 gün gecti reglim. Testte çıkmıyor gibi biseydi ama emin olabilmek için sabah kan verdim 4 gibi çıkar dedi ebe bakalım hayırlısı
Seyda2323 Tugbakarciga stresten uzak durun. Eğer bir sağlık sorunu yoksa tek sorun cidden stres stres stres Çocuğa odaklı olunca inanın olmuyor. Psikojik olarak hamilelik belirtileri bile yaşıyor insan Bire bir yaşamış biri olarak söylüyorum Hicbir sağlık sorunu yoktu tek problem stresti. Niye olmuyor olcak mı vs vs şeyler dönüyordu kafamda Sonra olmaz dediğim ay oldu O yüzden rahat olun kafanızı dağıtın Bebiş Allah’ın izniyle vaktinde gelir🥰
october Tugbakarciga benim aylardır testte pozitif kanda negatif çıkıyor. belki sende tam tersi olur :)
Tugbakarciga october ay evet bi de o durum var. Psikolojimiz alt üst oluyor. Siz ne kadardır bekliyosunuz
Tugbakarciga october Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına versin 🤲 her nasip vaktine esirdir ama biz böyle zorluyoruz işte
october Tugbakarciga amin canım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. sorma ya çok sabırsızım yumurtlama dönemi bitiyor ben başlıyorum testlere 😅
Tugbakarciga october bende bende. Ne zaman kurtulcaz bu döngüden bilmiyorum artık eczaneye gitmeye utanır oldum 😂
Tugbakarciga october burda yakın tek eczane var diğerleri yürüme mesafesi değil. Ama testte negatif görünce üzüldüm biraz, ya diyorum kuruma çizgisi bile çıkmadı bee 😂
Tugbakarciga _moom benim de umudum yok zaten kaset test de negatif çıktı. Bat bugündü ama ağrım sızım da hiç yok. Değişik bir durum yani 😁