Aynuradymn ipekkcan ay bende suan oleyim gaviscon ictim walla gecmesini bekliyorum rabbim sifa wersin ins.
Blueinflames89 ipekkcan karbonatlı su iç bendede oluyordu 3 yudum süt içiyordum Burada bi arkadaş önerdi çok rahatlatı ama üzerine bişey yiyince yine ağrıyor onun için yatacağındada yap iç yastığın da biraz yüksek olsun
Sermel ipekkcan benim de öyleydi şimdi daha iyi,gece baş ucuna bir bardak süt bırak yudum yudum iç. Gün içinde de sıcak su tüket kaynar su İnan çok iyi gelecek
Aynuradymn ipekkcan doktorum ama yatmadan 2 3 saat once bile sut daha icmiceksin ddi bnce bi doktorunuza dikkat edin .
iremakl27 ipekkcan canım ben hep sade dondurma yedim midemle alakalı çok problem yaşadım bir kaşık bile iyi geliyordu
Elaylama ipekkcan geçmezzz ne içersen iç geçmez çünkü 37'den beri benim de öyle. Bebek ayaklarıyla mideme bastırıyor. Sadece yan uzanınca geçer deneyince hak vereceksin. Çünkü bu artık hormonal bir mide yanması değil bebek büyüdü ve midemize baskı yapıyor oturunca daha da artar dikkat edersen bir dene alev çıkıyordu bir gün ağzımdan az daha. Hemen yan dönüp yattım geçti. Anında geçiyor 10 saniye demez.
ipekkcan Elaylama yan yatmayı da denedim sol yanıma yatınca da ilk baslarda geçiyordu suan hic bir sekilde gecmiyor acıdan aglicak duruma geliyorum