Helene16 Kızlar regl’ime daha 10 gün var. Ama ben sabırsız olduğum için bu sabah ilk idrarla yaptım ☺️ Sizce gebelik olabilir miii bu kadar erken çıkar mı
Helene16 esrasavas Canım kan için beklemek istedim , muhtemelen varsada değerim çok düşük ve kimyasal şüphesi olacak.. Biraz daha bekleyip test tekrarlayıp öyle kan vermeyi düşünüyorum 🥰
Helene16 Zeynep2929 Canım bu testin orijinal görseli… Gördüm gibi geldi bana ama emin olmak için renkleriyle oynadım
Zeynep2929 Helene16 böyle bile çok hafif var gibi geldi bana daha çok erken olduğu için böyle çıkmış olabilir umutlandirmak da istemem ama biraz daha bekleyip testi tekrarla canım hakkında hayırlısı olsun 🫶🥰
Helene16 Zeynep2929 Tabiii canım bende öyle çok umutlanmak istemiyorum kimyasal olabilir test yanılmış olabilirrr , ama sizinde görmüş olmanız mutlu etti çok teşekkür ederim yorumunuz için 🥰♥️
Zeynep2929 Helene16 hep mutlu olalım hepimiz gercktn isteyen hakeden herkese Rabb’im evlat nasip etsin inşallah mutlu olalım ya 🥰
Helene16 Sarkac Ayyyy hadiiii inşallah 😍😍 evett beklenen yumurtlama gününden erken yumurtlarım genelde hep beklenen regl günündende bir kaç gün erken regl olurum ☺️ Yarın sabah testi tekrarlayacağım varsa birazda olsa daha belirgin olur diye düşünüyorum
Sarkac Helene16 aynen bir tık koyulasirsa anlarsn bende bu ay erken yumurtladigimi düşünüyorum bakalım insallfh hamileyizdir 🤗
Helene16 Senonif Kanda düşük çıkar sonra tekrar beta bakalım derler diye düşünüyorum canımm o streste kötü 😅
Senonif Helene16 o süreçteyim şuan agahaga ama onun bile heyecanı güzel ya🥹 sonuçta az da olsa hcgde var çıkıyor
Helene16 Senonif Aaaa hayırlı olsuuun 😍 Umarım artış olur hemenn kesinleşiiir… haklısın o heyecanda güzel ama biraz iş yoğunluğum var benimdee bu günlerde bakalım boşluk bulursam veririm olmadı ♥️🥰