68pembemavi01 Kimler nöbette kızımla yine sabahlayacağız heralde gündüz çok uyduğundan mı ne gece bu saatlerde uyanıyor sabahlıyoruz 2 gündür.Benim uykum geldi 🥱 26 günlük kızım
Plakkafa_ 68pembemavi01 benim 2,5 aylık kızım sabah kadar uyuyor bıraksam tabi arada mızırdıyor ama emzirince tekrar uyuyor ben uyuyamıyorum uykusuzluktan ölcemmm artıkkk uyuyamıyorum 😕😕😕
Feyzanurguc papatya2412 çok geçmiş olsun bende yaşamıştım ilk bebeğimde sıcak su çok iyi geliyor öne doğru eğilip duşta sağım yapmayı deneyin lahana yaprağı da iş görüyor ben soğuk yapıyordum onu buzluğa koyuyordum
68pembemavi01 Feyzanurguc Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸
Feyzanurguc 68pembemavi01 zorunlu sezaryen bebişko makat geliş ne yaptıysam dönmedi ilk doğumum normal olmasına rağmen bunu sezaryen yapacağım
68pembemavi01 Feyzanurguc Bende 2 tane normal doğum yaptım 3. Sezeryan oldum benimki de zorunlu sezeryan dı
EceQueen Plakkafa_ alt değiştiriyor üst gazını çıkarıyor musunuz veya burun açma? Bunları yapınca uyanıyor:/
Plakkafa_ EceQueen tabiki altıjı değişiyorum emzirip gazını alıp uyutuyorum gece biraz mızırdanır alırım önce emziririm sonra altını değişir tekrar emziririm sonra gazını alıp yatırırım uyur öyle
Enfal_06 Plakkafa_ gerçekten bende inanamıyorum kimseyi de inandıramiyorum iş işten geçti artık herkes bebeğin uslu uyuyor rahatsin diyordu o günden sonra doğru düzgün uyumuyor üstüne okuyorum ayakta gezdiriyorum saat 2 3 te uyuyor gece gündüz 15 20 dakika uyur