Deniiizzz Hasret18ayaz oksapar 4000 lik kullanıyorum sağlık ocağına yazdırdım hep hatta günde 2 tane vuruluyorum dedim günde 2 olarak girerse 1 kutu fazladan alabiliyorsun hatta bi keresinde sağlık ocağında ki doktorun odasında 2 3 kutu aynı ilaçtan vardı onları da bana verdi. İlaçları kullanmayı kesince sağlık ocağına veriliyor ya. O yüzden bende hep biten ilaçlarımı sevabına sağlık ocağına veriyorum ki bizim gibi ihtiyacı olanlar alsın diye.
Hasret18ayaz eminece93 evet biliyorum evdeki iğne sayısı bile görünüyor ama benim puhtilasma olduğu kesin değil doktorum tedbir amaçlı başladı o sebepten şüpheliyim
seydadmry Ben alıyorum 5 kutu alma hakkın var raporsuz ama gebelik tanısı diye girmesi gerekli hamilelik için kullanıyorsanız
seydadmry Rapor var ise Hasret18ayaz rapor yok ise sağlık ocağı 5 kutu yazabilir sigorta karşılıyor, 5 kutudan fazlasına rapor istiyor bittikçe yazdırabilirsin
EceQueen Vermişti bana da direk bikaç kutu, benim de pıhtılaşma sonucum normaldi önlem amaçşı başlandı ama yeni düzdnleme geliyordu aile hekimlerinin yazdığı ilaçlara