Nazsuuu Mervee2626 ben bebek bezi kullanıyorum çünkü doktor bana kan fazla gelmez enfeksiyon riskini artırır dedi ped kullan dedi ben bebek bezi kullaniyorum
Bnguuu_102 Nazsuuu bende aynısını yapmıştım valla bir tek o tutuyordu ne yapayım o zaman bu kadar depent falanda bilinmiyordu çünkü 14-15 sene önce en azından bizler bilmiyorduk bende bebek bezi koyuyorsun senin gibi iş görüyordu yani 😊
Leylaaa_46 Mervee2626 kilot bez kullandım ama ilk kalkışta giydirdi sezeryan doğum olursa bant taktıktan sonra giydirmiyorlar ped kullan dedi terlemesi için
aybike-21 Mervee2626 Depent tavsiye ederim. Paketlerin üzerindeki kilo aralığına göre son kiloma denk geleni aldım. Çok değil bir tane kullandım sezaryenden sonra ama pamuksu yapısı ve vücuda tam oturması güzel. İç çamaşırı gibi oluyor rahatsız etmiyor.
aybike-21 Mervee2626 Külot olanları mantıklı oluyor. Cırtlılar daha büyük kalıp oluyor ve kayıyor huzursuz ediyor insanı yani.
Humeyra1 Mervee2626 bende depend alacaktım hatırladığım kadarıyla çok kullanılmıyor artıyordu.. şimdi baktım fiyatı çok pahalı geldi bende Eva marka hasta bezi aldım bu sefer yarı fiyati nerdeyse. Fena değil güzel bence de 1 beden büyük aldım sıkıymış çünkü..
Serrabade E bebekten lohusa pedi aldım. İlk sezeryanımda hasta bezi çok büyük gelmişti ve rahat edememiştim. Zaten çok fazla bi kanama olmuyo.