Buraya benimde yazmam nasip oldu çok Şükür 🙏🏻
Öncelikle tüp bebek annesiyim 👼🏻 uzun ve yorucu yolculuğum oldu 😊 37.hafta da dünyaya geldi kızım çünkü suyu azaldığını söyledi doktorum. Normal doğum tüp bebekte biraz zor bebeği riske atmak istemedikleri için.. normal denedik ama olmadı zaten mecbur zorlu sezeryan oldum. Tamamen narkoz almak istemedim zaten gebelik şekerim vardı riske de atmadılar Spinal anestezi oldum iyi ki de olmuşum çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım. Neyse suyum azalınca doğum tarihine kadar verdik ve o gün geldi 😊 sabah 8 buçukta yatışım yapıldı işlemleri hallettik kan aldılar damar yolu açtılar beklemeye başladım saat 10 da doğuma alacağını söylediler neyse heyecandan ölüyorum tabi. Önlüğümü giydirdiler tansiyonuma baktılar asagıya indirdiler hazırlıklar başlandı anestezi doktoru geldi bir kişi beni eğdi baya kafam asagı da sonra belime iğne yapıldı inanın çok acımadı serum daha çok acıtıyor. Hemen ayaklarım ısınmaya başladı uyuştu sonra doktorum geldi hissediyor musun dedi hayır dedim başladılar ameliyata 10 dk sonra kızım kucağımdaydı 🤱🏼 11 de doğum yaptım bana koklattılar sonra götürdüler bütün ailem odada bekliyordu karabalıktı çok duygulandım herkes benimle bebeğimi bekliyordu neyse beni odaya aldılar sürekli ağrı kesici yaptılar ağrım olmasın diye ama yine de oluyordu tabi. Beni akşama doğru yürütmek istediler zorlandım aşırı ağrıdı ama dayandım çünkü hemen ayağa kalkıp iyileşmek istiyordum her gün yürüdüm acı çeksemde tavsiye ediyorum asla kendinizi Yatağa bağlamayın. Doğum yapalı 1 hafta oldu ben 4.gün ev işi yapmaya başladım 😊 bu arada bel fıtığım var Spinal anesteziye engel değil bunu da belirtmek isterim. Sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevap veririm 🩷👼🏻